OTRIVENA VELIKA PORODIČNA TAJNA ĐOKOVIĆA - "Dijana je krivicu prebacila na mene" (FOTO)
Dijana Đoković i Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube/Australian Open TV

EMOTIVNE REČI

OTRIVENA VELIKA PORODIČNA TAJNA ĐOKOVIĆA - "Dijana je krivicu prebacila na mene" (FOTO)

Detalji života za koje je malo ko znao

Objavljeno:
Veljko Petrović

Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena ostvarena je i srećna žena, ali iza nje su teške godine.

O tome je pričao Zdenko Žagar, njen otac koji je ranije otkrio da se razveo od Dijanine majke i ćerka zbog toga sa njim nije godinama govorila.

Dijana Đoković
Dijana Đokovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Rođen sam u Vinkovcima u Hrvatskoj, kao i moja bivša supruga, Novakova baka Elizabeta. Došao sam u Beograd kao vojno lice, a ona na školovanje. Tu su nam se rodile ćerke Dijana i Sanda. Ja sam četiri godine bio na službi u Prištini, svakog vikenda sam putovao do Beograda i nazad, pa zamislite kakav je to život bio. Sve to se odrazilo na porodične odnose. Došlo je do razvoda, to vam je priča vojnog lica. Nisam mogao da učestvujem u podizanju ćerki Dijane i Sande koliko je trebalo - otkrio je Zdenko ranije.

Dijana Đoković
Dijana Đokovićfoto: Uroš Arsić

Nastavio je u istom tonu.

- Stvorila se neka tampon zona, tenzija između nas i uvek ono pitanje ko je kriv. Kažem da je za svađu potrebno dvoje. Dijana je krivicu prebacivala na mene, nije mi to oprostila. One su živele s majkom, da su živele sa mnom, možda bi bilo drugačije. Bile su mlade, neiskusne, nisu shvatale da nije zlato sve što sija. Žao mi je zbog toga. Najviše zbog druge supruge, koja mi je rekla da će ona ispasti kriva. A ostajem pri tome da je to bila moja ideja. Kasnije su se odnosi popravili, sada je sve kako treba - pričao je deda Novaka Đokovića.

Bonus video:

00:32

NOLE ZAPLESAO SA MAJKOM DIJANOM: Đoković napravio ŠOU na žurci! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.